Verzend & leveringsbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [TIJDSTIP] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. In uw winkelmandje en checkout pagina ziet u wat de verzendkosten zijn.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Over het algemeen zal de aflevering binnen 5 werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Te zware verzending en/of buiten bezorggebied.

Wanneer het pakket te zwaar is of het verzendadres buiten ons bezorggebied ligt kunnen we niet automatisch de verzendkosten bepalen. U krijgt u een extra factuur voor de verzending. Hiervoor nemen wij contact met u op. Voor meer informatie mail naar info@mb87.nl

altijd al bokslessen willen volgen?

Boxing PT is gericht op boksen, kickboksen en Tabata training. Met ruim 10 jaar ervaring biedt onze school verschillende.

error: Content is protected !!