WHEY PROTEIN

AVAILABLE IN DIFFERENT FLAVOURS

VEGAN PROTEIN

VANNILA

FATBURNER

PRE-WORKOUT

PINEAPPLE

CREATINE

VEGAN PROTEIN

AVAILABLE IN DIFFERENT FLAVOURS
BESTELLEN

WHEY PROTEIN

STRAWBERRY
BESTELLEN

FATBURNER

BESTELLEN

PRE-WORKOUT

AVAILABLE IN DIFFERENT FLAVOURS
BESTELLEN

CREATINE

BESTELLEN

BASKETBAL

FITNESS

BOXEN

TENNIS

FOOTBALL

SKATING

join the club

wordt ook een mb87 member

Een gezonde levensstijl begint bij gezond eten en voldoende bewegen. Als aanvulling op een gezond voedingspatroon is het belangrijk om de juiste supplementen te gebruiken. Onze supplementen kunnen een positief effect hebben op jouw sportprestaties en/of herstel na een inspanning. Heb jij behoefte aan een extra duwtje in de juiste richting tijdens jouw training? Join the club! Word ook een MB87 member!

 

Ik was altijd een beetje sceptisch over het gebruik van supplementen, maar toen ik op aanraden van vriendinnen begon met de vegan proteinshake in de smaak pistache, was ik gelijk verkocht! Ik sta veel gemotiveerder in de sportschool omdat ik door de pre-workout echt alles uit mijn training kan halen, zelfs als ik moe ben na een lange dag!

Joyce VE.

Ben echt super tevrede over de creatine van mb87 nutrition. Heb m vorige week voor de derde keer bestelt en blijf dat zeker doen zet m op jongens topzaak!

Ricardo S.

Er ging laatst iets mis met mijn bestelling waardoor ik het verkeerde product geleverd kreeg (pre workout ipv hydro isolaat). Heb contact opgenomen met de klantenservice en het werd dezelfde dag nog geregeld! Goede en snelle service, verder nooit klachten over gehad.

Jeroen B.

altijd al bokslessen willen volgen?

Boxing PT is gericht op boksen, kickboksen en Tabata training. Met ruim 10 jaar ervaring biedt onze school verschillende.

error: Content is protected !!